ESKİŞEHİR / SARICAKAYA - Sarıcakaya Anadolu İmam Hatip Lisesi

Okulumuz Sosyal Sorumluluk Projesi Başlıyor !

Ego değil Eko İnsan Olalım

Ego değil Eko İnsan Olalım başlıklı okulumuz sosyal sorumluluk projesi 1 Nisan 2024 tarihinde Okul Müdürümüz Numan DOĞRUÖZ başkanlığında, proje danışmanı Merve PALUT ve yürütücü öğretmenlerimizin desteğiyle başlıyor.

10 Haftalık süre boyunca okul öğrencilerimiz tarafından yürütülecek olan projemizin amacı canlıların çevre ile ilişkilerini, ekosistemleri ve çevre kirliliği, atıkları ve geri dönüşümü barındıran konularda her haftaya uygun projelerle koordinatör öğretmenlerle projeyi yürütmeleri ve duyarlılıklarını arttırabilmek temel amacımız olacak.

Saha görevleri alarak yaparak-yaşarayarak öğrenmeyi temel alan projemiz daha kalıcı ve anlamlı öğrenmeleri resim,drama, atölye çalışmaları, deneysel çalışmalar, iş birlikçi öğrenme yöntemlerini kullanacak olan öğrencilerimiz hem bakış açılarını hem de girişimcilik ve yaratıcılık becerilerini geliştirmeyi beklemekte aynı zamanda hedeflemekteyiz.

Her hafta gerçekleşen faaliyetlerimizi okul web sitemizde yayınlamaya devam edeceğiz.

29-03-2024

Yayın: 29.03.2024 - Güncelleme: 29.03.2024 14:14 - Görüntülenme: 51