ESKİŞEHİR / SARICAKAYA - Sarıcakaya Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

Okulumuz öğrencileri proje danışmanı Merve PALUT eşliğinde bu hafta proje kapsamında konu ile ilgili resim, boyama çalışması yaptılar. Doğayı zarar veren bilinçsiz davranışların ve bilinçli davranış biçimlerini tartışan öğrencilerimiz projemizin bu haftasında drama etkinliği ile noktaladılar.

Nis

12. sınıf öğrencilerimize yaklaşan sınav ve artan kaygı düzeyleri nedeniyle okul rehberlik servisimiz tarafından sağlıklı düşünme yöntemleri, kaygı ile mücadele etkinliğimiz  önce okul rehber öğretmenimiz tarafından gerekli bilgilendirme çalışması ardından uygulamalı etkinlik gerçekleştirildi. İlerleyen zamanlarda da motivasyon, kaygı ile baş etme çalışmalarımız devam ediyor olacak.

Nis

Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımıyla Eskişehir kitap fuarında Sarıcakaya Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak bizde vardık !

Nis

Bugün öğrencilerimizle doğada bulunan yabancı nesneleri gözlemledik, inceledik ve sınıflandırdık. Ayrıca doğada kalma sürelerini tahmin ettik ve kahoot oynadık.

Proje danışmanımız Merve Palut, okul müdür yardımcımız Sinan Durmaz ve tüm öğretmenlerimizin katılımı ile gerçekleştirdik.

Nis

Düzenli olarak 11 ve 12. sınıflarımıza uyguladığımız deneme sınavlarına 9 ve 10. sınıf öğrencilerimiz de tarama sınavıyla aramıza katıldılar.

Nis

Projemizin ikinci haftasında konumuz ile ilgili ön test olarak yaklaşım ölçeği, bilgi testi ve beyin fırtınası etkinliklerimizi yerine getirdik.

Çalışmalarımıza yardımcı olan Biyoloji öğretmeni Tülin YILMAZ ve İngilizce Öğretmeni Merve PALUT'a teşekkür ederiz.

Nis

Ramazan ayında öğrencilerimiz Sarıcakaya merkez ve köylerinde teravih namazı, Cuma namazı mesleki uygulamalarıyla Sarıcakaya merkez ve köylerinde Cuma imamlığı ve müezzinliğini icra ettiler.

Deneyimlerinin ileriki yaşamlarına katkı sağlaması temennisiyle..

Nis

Okulumuz Sosyal Sorumluluk Projesi Tanıtım Toplantısı proje danışmanı Merve PALUT tarafından gerçekşeltirildi.

Ego değil Eko İnsan Olalım

Şbt

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) 2024 Broşürü Yayınlandı.

Başvuruda bulunmak isteyen öğrenci ve velilerimiz okul rehberlik servisi ve okul idaremizden bilgi alabilirler.

Şbt

OKULUMUZ MEZUNLAR ZİYARETİ